• petak, 19. april 2024.
Manji porez za redovne platiše
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Manji porez za redovne platiše

20. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Redovne platiše poreza na imovinu će u Sremskoj Mitrovici naredne dve godine imati manje poreske obaveze – 10 odsto u 2015. i 15 odsto manji porez u 2016. godini.

– Stalno slušamo o reprogramima i oslobođanju plaćanja kamata neplatiša. Mi smo, kao grad, rešili da idemo potpuno suprotnim pravcem i da za one koji redovno plaćaju svoje obaveze koje se tiču prihoda na koje grad može da utiče, a to je porez na imovinu, dajemo poreske kredite od 10 odsto u 2015. i 15 odsto u 2016. godini – rekao je za „Sremske novine“ gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović. – Tako će biti nagrađeni oni koji redovno izvršavaju svoje obaveze jer o njima moramo više voditi računa.

Praktično, ko do 31. decembra ove godine plati porez na imovinu, može u 2015. godini očekivati za 10 odsto manji porez po ovom osnovu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: