• četvrtak, 25. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Za volanom desetine pijanih

15. april 2014. godine

VOZILO SAOBRACAJNE POLICIJESremska Mitrovica – U akciji pojačane kontrole saobraćaja koju su od 11. do 13. aprila sproveli pripadnici saobraćajne policije na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, otkrivena su i sankcionisana 83 saobraćajna prekršaja.

Kako je soapštila Policijska uprava, otkriveno je 65 prekršaja zabrane upravljanja vozilom pod uticajem alkohola. Za 13 vozača u stanju teške ili potpune alkoholisanosti, određeno je zadržavanje do 12 časova.

– Takođe je otkriveno 12 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 4 prekršaja upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita i 2 prekršaja upravljanja vozilom u vreme trajanja zaštitne mere. Zbog tehničke neispravnosti, iz saobraćaja su isključena 4 vozila, navodi se u saopštenju policije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: