• petak, 26. april 2024.
Izgradnja Doma kulture u Vrdniku
Vesti
0 Komentara

Izgradnja Doma kulture u Vrdniku

3. mart 2014. godine

Sa sastankaIrig  – Nedavnim usvajanjem prvog rebalansa iriškog Budžeta za tekuću godinu stovren je zadovoljavajući finansijski okvir za realizaciju projekta izgradnje Doma kulture u Vrdniku kojeg će pomoći i podržati pokrajinska Vlada, a kojeg su jednoglasno inicirali svi odbornici u Skupštini opštine, uz posebno zalaganje Vrdničana, članova Opštinskog veća.

Kako ističe prvi čovek Opštine Vladimir Petrović, tokom ove nedelje biće konstituisana i radna grupa koja će biti zadužena za operacionalizaciju i finalizaciju celog projekta.

– Na nama je da u saradnji sa stručnim službama nadležnih Sekretarijata AP Vojvodine izaberemo najpogodniju lokaciju. Ono što se sada može reći jeste da postoje velike šanse da ovaj kapitalni objekat bude izgrađen sa svim pratećim sadržajima i to na prostoru porušene električne centrale, nedaleko od centra Vrdnika, istakao je Vladimir Petrović i dodao da će Irig uložiti napore da se izvrši i potpuna ili delimična rekonstrukcija zgrade centrale, kako bi Vrdnik sem Doma kulture, dobio i jedan od najznačajnijh spomenika svog bogatog industrijskog nasleđa.

Početak radova, rečeno je na sastanku, može se očekivati u toku druge polovine godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: