• sreda, 28. septembar 2022.
Video nadzor za sada jedino rešenje
Vesti | Irig
1 Komentar

Video nadzor za sada jedino rešenje

8. februar 2014. godine

 

Miroslav Ivanović

Miroslav Ivanović

Irig – Iako je nedavno postavljena saobraćajna signalizacija u mnogome uticala na smanjenje brzine četvorotočkaša koji prolaze kroz Irig, meštani ove opštine sureću se sa novim problemima koji se, kako ističe predsednik iriške skupštine Miroslav Ivanović ogledaju u vibracijama koje proizvode oni koji i dalje ne poštuju ograničenja i kojima ni postavljeni ležeći policajci ne mogu ništa.

–  Što se tiče lokalne samouprave, mi smo rešeni da učinimo sve kako bi se pojačala kontrola saobraćjne policije i u tom smislu izradili smo i projekat postavljanja kamera kako bi se dobila trajna vizuelna identifikacija nesavesnih vozača, na osnovu koje bi policija mogla da šalje prijave. Projekat je prošao i mi se nadamo de ćemo u skorije vreme krenuti u njegovu finalnu realizaciju, istakao je Ivanović.

Jedno reagovanje na “Video nadzor za sada jedino rešenje”

  1. kica kaže:

    e moj mico sarmico… nametnuli su te na listu sps ti si sa tri glasa postao odbornik a onda vestom trgovinom postao predsednik skupstine…koja je to prevara naroda i narodne volje… sns je osvojio na poslednjim izborima 50% vise od svih vas

Leave a Reply

%d bloggers like this: