• nedelja, 21. april 2024.
Svetosavske povelje
Vesti | Inđija
0 Komentara

Svetosavske povelje

22. januar 2014. godine

Одлична иницијатива локалне самоуправеInđija-I ove godine će u inđijskoj opštini biti organizovana svečanost povodom školske slave Sveti Sava a domaćin i organizator Svetosavske akademije i Svetosavskog bala će biti Osnovna škola „Petar Kočić“. Prigodan program, u okviru kojeg će biti i uručene povelje, biće upriličen 26. januara. Upravo iz tog razloga su članovi Opštinskog veća na 36. sednici usvojili  Rešenje o visini novčanog iznosa Svetosavske povelje koja se dodeljuje u 2014. godini, u iznosu od 15.000 dinara po povelji.

– To je iznos koji u ovom momentu Opština Inđija može da izdvoji i koji smatra adekvatnim za one prosvetne radnike i učenike koji su se tokom prethodne godine istakli u svom radu. Ove godine će, pored učenika osnovnih i srednjih škola, Svetosavske povelje biti uručene i zaslužnima u Predškolskoj ustanovi „Boško Buha“ – istakao je zamenik predsednika opštine Inđija, Milan Bodiroža.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: