• sreda, 24. april 2024.
Ribolovci na oprezu,ugostitelji manje posla….
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Ribolovci na oprezu,ugostitelji manje posla….

20. februar 2013. godine

Inđija-Ovih dana zebeleženi su brojni naslovi u novinama-„Crvljiva riba u celom toku Dunava“,zatim „Pronađena zaražena riba u Šapcu na Savi“ i slično.Tragom ovih priča,posetili smo Stari Slankamen kako bi saznali od lokalnih ribolovaca kakvo je stanje na ovom delu Dunava.

Naš teren je od beščanskog mosta do Surduka i za sve ovo vreme nije nam se desilo da upecamo zaraženu ribu,a svaki dan smo na vodi-kaže Slavko Popović dugogodišnji ribolovac iz Starog Slankamena i dodaje.

Šaljem ribu svakodnevno u Inđiju na pijacu i mogu vam reći da je potražnja znatno opala od kako su počele priče u javnosti oko parazita u ribi.Crv je kako sam čuo vidljiv golim okom,dugačak nekoliko santimetara tako da je nemoguće ne primetiti ga kad se obrađuje riba.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: