• petak, 29. mart 2024.
“Trka kroz Srbiju”
Sport | Vesti
0 Komentara

“Trka kroz Srbiju”

25. april 2012. godine

Sremska Mitrovica – Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović i sportski direktor biciklističke “Trke kroz Srbiju” Aleksandar Milenković potpisali su u utorak ugovor o saradnji tako da će šesta, poslednja etapa trke startovati 17. juna iz Sremske Mitrovice s ciljem u Beogradu gde se i završava ovogodišnja trka.

U tradicionalnoj, 52. međunarodnoj biciklističkoj “Trci kroz Srbiju” učestvovaće 23 ekipe. Start je 12. juna u Nišu, voziće se šest etapa od kojih su dve brdske.  Biciklisti će voziti ukupno 825 kilometara, a sa transferima preći će više od hiljadu kilometara.

Od sremskih gradova, domaćin karavana biće i Ruma gde je cilj pretposlednje, pete etape. U poslednjoj, šestoj etapi, biciklisti će od Sremske Mitrovice, ka cilju u Beogradu proći i kroz Rumu, Putince, Inđiju, Staru i Novu Pazovu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: