• četvrtak, 18. april 2024.
Po­nos mi­tro­vač­kog spor­ta
Sport
0 Komentara

Po­nos mi­tro­vač­kog spor­ta

21. februar 2012. godine

Na­gra­đe­ni mla­di ta­len­ti

Sremska Mitrovica – Naj­bo­ljim spor­ti­sti­ma Srem­ske Mi­tro­vi­ce uru­če­ne su tra­di­ci­o­nal­na pri­zna­nja na pri­god­noj sve­ča­no­sti ko­ja je u po­ne­de­ljak odr­ža­na u Grad­skoj ku­ći. Za naj­bo­ljeg spor­ti­stu se­ni­o­ra iza­bra­na je atle­ti­čar­ka Dra­ga­na To­ma­še­vić, naj­bo­lja u ju­ni­or­skoj kon­ku­ren­ci­ji je atle­ti­čar­ka Ma­ri­ja Vu­če­no­vić, naj­bo­lji ka­det je ka­ja­kaš Bo­ri­slav La­zić, naj­bo­lji pi­o­nir ka­ja­kaš Alek­sa Tu­ru­dić, a na­gra­đe­no je i još 65 vr­snih mla­dih ta­le­na­ta.
Ka­ra­te klub Sir­mi­jum je pro­gla­šen za naj­bo­lji sport­ski ko­lek­tiv, za naj­u­spe­šni­jeg tre­ne­ra pro­gla­še­na je Ma­ri­ja Mi­la­no­vić iz ovog klu­ba, dok je za naj­u­spe­šni­jeg pro­fe­so­ra iza­bran Ni­ko­la Mi­lo­še­vić iz OŠ “Tri­va Vi­ta­so­vić-Le­bar­nik“ u La­ćar­ku.
Za­slu­že­na pri­zna­nja naj­bo­lji­ma uru­či­li su za­me­nik pred­sed­ni­ka Skup­šti­ne gra­da Zo­ran Mi­šče­vić, za­me­nik gra­do­na­čel­ni­ka Srem­ske Mi­tro­vi­ce Sr­đan Ko­zli­na i za­me­nik na­čel­ni­ka Upra­ve za obra­zo­va­nje, kul­tu­ru i sport Bog­dan Bo­žin.
Na­gra­da „spor­ti­sta go­di­ne“ sa­sto­ji se od pla­ke­te i sport­ske opre­me. Ukup­no je kon­ku­ri­sa­lo 34 sport­ska klu­ba pa je u kon­ku­ren­ci­ji za naj­u­spe­šni­jeg pi­o­ni­ra kan­di­do­va­no 68 mla­dih spor­ti­sta, za naj­bo­ljeg ka­de­ta kan­di­do­va­no je 25 tak­mi­ča­ra, za naj­u­spe­šni­jeg ju­ni­o­ra kan­di­do­va­no je 14 spor­ti­sta, za naj­bo­ljeg se­ni­o­ra 15 spor­ti­sta, za ti­tu­lu naj­u­spe­šni­jeg klu­ba kan­di­do­va­no je osam klu­bo­va, za naj­pro­fe­so­ra kan­di­do­va­na su tri pro­fe­so­ra, a za naj­u­spe­šni­jeg tre­ne­ra osam pe­da­go­ga.
U ime na­gra­đe­nih za­hva­li­la je Dra­ga­na To­ma­še­vić ko­ja je iz­ra­zi­la na­du da će na naj­bo­lji na­čin u go­di­ni pred na­ma oprav­da­ti uka­za­no po­ve­re­nje, a mi­tro­vač­kim spor­ti­sti­ma po­že­le­la pu­no do­brih re­zul­ta­ta na tak­mi­če­nji­ma ši­rom sve­ta.

Ž.N.-M.M.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: