• četvrtak, 22. februar 2024.
Neonatologiji pet inkubatora
Društvo | Vesti
0 Komentara

Neonatologiji pet inkubatora

8. decembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U akciji Humanitarnog fonda B92 “Bitka za bebe”, sremskomitrovačka Opšta bolnica dobiće ukupno pet inkubatora za Odeljenje neonatologije.  Prva dva inkubatora već se koriste na Odeljenju neonatologije koje su danas posetili predstavnici donatora, lokalne samouprave i organizatora akcije.

Predsednik Humanitarnog fonda B92 Veran Matić najavio je da će u okviru ove akcije sve zdravstvene institucije u Srbiji biti opremljene potrebnim brojem inkubatora.

Donatori u ovoj akciji bili su “Domis enterijeri” iz Laćarka i Centar za reciklažu aluminijumskog otpada. Preostala tri inkubatora biće dopremljena početkom naredne godine. Od toga će dva inkubatora biti kupljena iz sredstava oportuniteta u pravosuđu, a jedan će kupiti Kompanija “Sirmijum stil”.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: