• petak, 12. jul 2024.
Izgradnja hladnjače u Novom Slankamenu
Vesti
1 Komentar

Izgradnja hladnjače u Novom Slankamenu

31. avgust 2011. godine

Novi Slankamen – Voćari iz inđijske opštine juče su u Novom Slankamenu u prisustvu predsednika opštine Gorana Ješića,  sa predsednikom pokrajinske Vlade dr Bojanom Pajtićem i direktorkom Fonda za razvoj AP Vojvodine Snežanom Repac potpisali ugovore o kreditiranju izgradnje hladnjače, kapaciteta 300 vagona za skladištenje voća. Za ove namene Vlada Vojvodine opredelila je 98,5 miliona dinara, a ostala potrebna sredstva zadrugari će obezbediti sami.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Izgradnja hladnjače u Novom Slankamenu”

  1. zverko kaže:

    Gospodo imate u Sremskoj Mitrovici hladnjacu skoro novu koja zvrji prazna vec nekoliko godina a vocnjak Vranjas zarasta u korov. Resite tu enigmu gospodo politicari a tih 98,5 miliona dinara investirajte u nesto pametnije

Ostavi komentar

%d bloggers like this: