• sreda, 17. jul 2024.
Članovi MOGN SM učestvovali na dva takmičenja
Srem bez predrasuda | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Članovi MOGN SM učestvovali na dva takmičenja

1. jul 2024. godine

Članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Sremska Mitrovica Aleksandar Janošević, Sonja Janošević, Ivana Jević i Nikola Selaković učestvovali su na veteranskim susretima osoba oštećenog sluha “Ve-Go” koji su održani 29.juna u Velikoj Gorici, pored Zagreba.Oni su se takmičili u pikadu pojedinačno i jedini su predstavljali Srbiju u Zagrebu.

U kategoriji pikada za muškarce Aleksandar Janošević iz Sremske Mitrovice osvojio je prvo mesto.

Organizacija gluvih i nagluvih Bečej je bila domaćin međunarodne manifestacije “Gastro Tisa 2024″ 29. juna,koja je organizovana pod okriljem Saveza gluvih i nagluvih Vojvodine i pokroviteljstvom Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, sektora za osobe sa invaliditetom i Opštine Bečej.

Takmičenje u kuvanu riblje čorbe i sportskom ribolovu je okupilo 180 takmičara i gostiju iz 29 organizacija sa teritorije čitave Srbije i tri iz inostranstva.

U kulinarskom takmičenju koje se odvijalo pokraj Tise, najbolju riblju čorbu skuvali su gosti iz Kikinde, srebro je pripalo Somborcima, dok je ekipa Dubravka Pavlović i Višnja Perić iz Sremske Mitrovice zauzela treće mesto. A sportskom ribolovu takmičili su se članovi iz MOGN SM Zoran Stanković, Dragan Damjanović i Niko Đurić.

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: