• nedelja, 19. maj 2024.
Pećinačkoj školi priznanje za humanost
Društvo | Pećinci
0 Komentara

Pećinačkoj školi priznanje za humanost

14. maj 2024. godine

Povodom obeležavanja 11. maja – Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, Crveni krst Vojvodine je pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, u Klubu poslanika, u zgradi Skupštine AP Vojvodine organizovao dodelu priznanja srednjim školama i fakultetima koji su tokom prošle godine doprineli razvoju i promociji dobrovoljnog davalaštva krvi na teritoriji AP Vojvodine.

Dobitnik priznanja na teritoriji opštine Pećinci je Tehnička škola „Milenko Verkić Neša“ iz Pećinaca, a predlog je uputio Crveni krst Pećinci.

Priznanje je primila direktorka škole Sanja Dujić, koja smatra da je dobrovoljno davanje krvi posebno važno za mlade ljude, jer im pruža priliku da direktno doprinesu dobrobiti svoje zajednice. Priznanja je uručio predsednik Crvenog krsta Vojvodine Dejan Ukropina.

Tekst i foto: www.pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: