• četvrtak, 18. jul 2024.
Mališani iz Udruženja “Moj svet” posetili ZOO vrt u Beogradu
Društvo | Srem bez predrasuda | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mališani iz Udruženja “Moj svet” posetili ZOO vrt u Beogradu

30. maj 2024. godine

Članovi Udruženja za pomoć deci sa autizmom “Moj svet” iz Sremske Mitrovice u nedelju su posetili Zoološki vrt u Beogradu.

Na izlet su išla deca sa autizmom i njihovi pratioci, a grupu je činilo više od 40 članova. Vreme ih je poslužilo, a svi se slažu da je bilo zabavno sa mnogo lepih dešavanja, a deca su imala priliku da se druže i da upoznaju životinje koje do sada još uvek nisu videli.

Zahvalnost za realizaciji ovog izleta članovi Udruženja duguju Gradu Sremska Mitrovica, koji im je izašao u susret i kao i do sada prepoznao njihove potrebe.

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: