• nedelja, 19. maj 2024.
Iz Vrdnika na Olimpijske igre u Parizu
Sport
0 Komentara

Iz Vrdnika na Olimpijske igre u Parizu

15. maj 2024. godine

Srbija će 18. maja u Vrdniku biti domaćin Balkanskog šampionata u planinskom biciklizmu (MTB XCO). Prijavljeno je više od 200 takmičara iz 12 zemalja Balkanske biciklističke unije (BCU).

-Sve je spremno za ovaj spektakl koji je prijavljen Svetskoj biciklističkoj uniji (UCI) što znači da će se asovi ovog sporta sa Balkana boriti za zlata vredne bodove koji se računaju za kvote za predstojeće Olimpijske igre u Parizu – kaže Ivan Arpaš predsednik Vojvođanske asocijacije biciklističkih klubova koja zajedno sa Balkanskom biciklističkom unijom (BCU) i Biciklističkim savezom Srbije organizuje ovo takmičenje.

Završnim pripremama u Vrdniku zadovoljan je i predsednik Biciklističkog saveza Srbije Dušan Gojić.

-Organizaciju privodimo kraju i sve je spremno za subotu. Ostaje samo da svim učesnicima poželimo da postignu što bolje rezultate i da uživaju u čarima Fruške gore – ističe Dušan Gojić, predsednik BS Srbije.

Start i cilj biće kod hotela Fruške Terme.

Tekst i foto: Biciklistički savez Srbije

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: