• utorak, 21. maj 2024.
Opremanje Centra lovnog turizma
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Opremanje Centra lovnog turizma

22. april 2024. godine

Protekle nedelje potpisan je ugovor o dodeli osam miliona dinara za opremanje Centra lovnog turizma između Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica i Ministarstva turizma, a sredstva su dodeljena u sklopu konkursa za dodelu subvencija i transfera za projekte razvoja turizma u 2024. godini.

Izgradnja Centra lovnog turizma je ušla u završne faze, a ima za cilj unapređenje turističke ponude kroz podršku razvoju lovno-turističkih aktivnosti, dok sam projekat predstavlja značajan korak ka diversifikaciji turističke ponude u Srbiji i pružanju jedinstvenih iskustava posetiocima, navode iz mitrovačke Turističke organizacije.

Opremanje centra će, navodi se dalje, omogućiti posetiocima da uživaju u bogatom lovnom iskustvu, istraže lokalnu faunu i floru, kao i da se upoznaju sa tradicionalnim lovom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: