• utorak, 23. april 2024.
Putevi Srbije: Spremni za povećan intenzitet saobraćaja
Društvo | Servis
0 Komentara

Putevi Srbije: Spremni za povećan intenzitet saobraćaja

14. februar 2024. godine

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se zbog praznika, dana Državnosti Republike Srbije „Sretenja“ očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarin (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

JP „Putevi Srbije“

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: