• sreda, 21. februar 2024.
Obaveštenje o testiranju sirena za javno uzbunjivanje na teritoriji opštine Beočin
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Obaveštenje o testiranju sirena za javno uzbunjivanje na teritoriji opštine Beočin

12. decembar 2023. godine

Opštinski štab za vanredne situacije Opštine Beočin obaveštava građane da će se u sredu, 13. decembra u 12 časova izvršiti testiranje sirena za javno uzbunjivanje u trajanju od 60 sekundi, jednoličnim tonom za prestanak opasnosti.

Ovakva testiranja sirena vrše se svakog trećeg meseca (mart, jun, septembar, decembar) tekućeg kvartala kalendarske godine, a ovo je ujedno poslednje testiranje sirena za javno uzbunjivanje u ovoj godini.

Obaveze testiranja sirena proističu iz Akta Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama i odnose se na preduzimanje adekvatnih mera za dovođenje sistema za javno uzbunjivanje u ispravno stanje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: