• subota, 9. decembar 2023.
Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka

11. oktobar 2023. godine

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka održaće se u četvrtak, 12. oktobra, u periodu od 11
do 13 časova na platou ispred Doma kulture u Beočinu.

Ovom prilikom, pripadnici Vojske Srbije će svim zaisteresovanim građanima približiti proceduru i način uvođenja u vojnu evidenciju, način prijavljivanja kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno stručno osposobljavanje za rezervne oficire kao i mogućnust zasnivanja radnog odnosa u Vojsci Srbije u svojstvu profesionalnog vojnika.

Pored ovoga, učenici osnovnih škola imaće mogućnost da se informišu o nastavku školovanja u srednjim stručnim vojnim školama, Vojnoj gimnaziji, Vojnoj akademiji i Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije.

Promociju dobrovoljnog služenja vojnog roka u Beočinu treću godinu zaredom organizuje Centar ministarstva odbrane Novi Sad u saradnji sa Opštinom Beočin koja je ovu aktivnost omogućila građanima u okviru programa Oktobarskih svečanosti koje se održavaju povodom obeležavanja 16. oktobra, Dana opštine Beočin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: