• nedelja, 25. februar 2024.
58. Atletske ulične trke
Sport
0 Komentara

58. Atletske ulične trke

16. oktobar 2023. godine

U sklopu svečanosti povodom Dana opštine Inđija, 58. Atletske ulične trke održaće se u centru Inđije u petak, 20. oktobra sa početkom u 12 časova, u organizaciji Saveza sportova opštine Inđija, a pod pokroviteljstvom opštine Inđija.

I ove, kao i prethodnih godina, takmiče se učenici sa teritorije inđijske opštine u kategorijama od 1. razreda osnovne škole do 4. godine srednje škole.

Prijava takmičara biće na dan trke u prijemnom centru ispred hotela „Grand“ u centru Inđije od 11 časova.

➢ Trči se ulicom Vojvode Stepe (šetačkom zonom). Start trka na 200 metara je ispred Pošte, dok je start trka na 500 metara ispred Saveza sportova opštine Inđija. Cilj svih trka je ispred hotela „Grand“ u centru Inđije.
➢ Svi učesnici startuju sa startnim listićima na kojima moraju biti sledeći podaci: ime i prezime, naziv škole, razred.
➢ Na takmičenju je obezbeđena hitna medicinska pomoć.

PROPOZICIJE
➢ Takmičenje je pojedinačno, organizator zadržava pravo provere razreda takmičara.
➢ U trci mogu da učestvuju svi koji to žele, na sopstvenu odgovornost, pod uslovom da su zdravstveno sposobni.
➢ U svakoj trci prvih troje dobijaju medalju i diplomu, četvrtoplasirani i petoplasirani dobijaju diplomu. Prvih pet u svakoj trci dobijaju majice.

Za bliže informacije zainteresovani se mogu obratiti u prostorijama Saveza sportova opštine Inđija, ulica Vojvode Stepe br. 40 (telefon 022/561-023).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: