• petak, 29. septembar 2023.
Petlići Indiansa osvojili 1. turnir grupe Sever u Subotici
Sport
0 Komentara

Petlići Indiansa osvojili 1. turnir grupe Sever u Subotici

19. septembar 2023. godine

U13 ekipa Inđija Indiansa je započela ovogodišnju U13 fleg ligu Srbije sa odličnom energijom i odlučnošću na prvom turniru grupe Sever koji se održao u Subotici u nedelju, 17. septembra.

Kao i do sada i ove godine grupu Sever pored Inđije čine uvek jaki protivnici, Subotica Gorillas i Bajmok Blacks, a rezultati i utisci su više nego zadovoljavajući.

U prvoj utakmici turnira, Inđija Indians se sastala sa ekipom Subotica Gorillas. Nakon uzbudljive i dinamične igre, mladi Sremci su trijumfovali rezultatom 32:27. Posle impresivne pobede u prvoj utakmici, Inđija Indians je i u drugoj utakmici pokazala svoj potencijal. Ovog puta, naši igrači su se susreli sa Bajmok Blacks, i dominirali su terenom, ostvarivši pobedu rezultatom 40:20.

Strahinja Jelača je bio zvezda oba meča, postigavši čak 8 touchdowna, dok su igrači poput Predraga Pejčića, Milana Milića, Agneline Ibročić i izvanrednog kvoterbeka Pavla Josipovića bili ključni u uzimanju jardi.

Nažalost, tokom utakmice protiv Subotica Gorillas, došlo je do povrede Jovana Čermerića, zbog čega je morao napustiti turnir. Ova povreda je imala značajan uticaj na igru Subotice u drugom poluvremenu, gde su postigli samo jedan touchdown.

-Ovo je sjajan početak sezone za nas. Naši mladi igrači su pokazali ne samo sportski duh i talenat, već su i brzo učili tokom samog turnira. Svi smo ponosni na njih i radujemo se narednim izazovima. Očekujemo da ćemo nastaviti u istom ritmu i na narednim turnirima koji nas očekuju ubrzo – rekao je o igri inđijskih igrača i podršci koju su pružili jedni drugima, glavni trener U13 tima Inđija Indiansa, Stefan Borković.

Drugi turnir grupe Sever U13 fleg lige Srbije je na programu 1. oktobra u Bajmoku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: