• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Peto Prvenstvo Balkana u fleg fudbalu u Sremskoj Mitrovici
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Peto Prvenstvo Balkana u fleg fudbalu u Sremskoj Mitrovici

6. jul 2023. godine

Peti po redu Balkan Bowl u beskontaktnoj verziji američkog fudbala održaće se 8. jula od 15h u Sremskoj Mitrovici, u organizaciji Srpske asocijacije američkog fudbala i KAF Sirmium Legionari.

Stadion FK Srem će biti mesto koje će ugostiti neke od najboljih igrača i reprezentacija u regionu, koji će se ove godine nadmetati u beskontaktnoj verziji američkog fudbala – u fleg fudbalu.

Na ovom turniru učestvuje šest selekcija, koje su podeljene u dve grupe:

Grupa A: Severna Makedonija, All-Star Bugarska 1, Srbija

Grupa B: All-Star Bugarska 2, U17 Srbija, All-Star Vojvodina

-Savez Americkog Fudbala Srbije (SAAF) je vrlo zadovoljan sto ce nakon duzeg vremenskog perioda ponovo organizovati jedno ozbiljno senirosko takmicenje u Fleg fudbalu nakon vise od cetiri godine, koliko je proslo od poslednjeg Balkan Bowl-a. Zelimo svim ucesnicima turnira u Sremskoj Mitrovici da uzivaju u lepoj atmosferi i druzenju, kao i sportskom duhu. Takodje ovom prilikom se zahvaljujemo domacoj ekipi Sirmium Legionara koji su odradili veci deo organizacije ovog medjunarodnog takmicenja. Vrlo smo ponosni sto je kolevka americkog fudbala u Srbiji ponovo aktivna posle nekoliko godina pauze i sto ce se predstojeceg vikenda odigrati turnir u Sremskoj Mitrovici, tu gde je prvi srpski klub osnovan davne 2002. godine – rekao je Nikola Davidović, predsednik Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF).

Tekst i foto: SAAF/KAF Simium Legionaries

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: