• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Za inđijski Кulturni centar država opredelila dva miliona dinara
Kultura | Inđija
0 Komentara

Za inđijski Кulturni centar država opredelila dva miliona dinara

20. jun 2023. godine


Opština Inđija i Ustanova Кulturni centar našle su se među 33 lokalne samouprave u Srbiji koje su, od Ministarstva kulture, dobile sredstva u okviru projekta „Gradovi u fokusu 2023“, na sastanku, koji je ministarka kulture Maja Gojković, upriličila u Palati Srbija.
Sredstva su namenjena za izgradnju, obnovu i adaptaciju ustanova kulture, a Opština Inđija prvi put učestvuje na ovom konkursu ministarstva i dobija sredstva.
„Dva miliona dinara biće uloženo u obnovu scenske mehanike u pozorišno – bioskopskoj sali, opremićemo se najmodernijom mehanikom i, najverovatnije, novu sezonu sačekati u novom ruhu“, rekla je direktorka Ustanove Кulturni centar Ružica Jovanović.
Ono što predstoji je raspisivanje javne nabavke, posle rebalansa opštinskog budžeta, kojim bi trebalo da budu usvojene izmene finansijskog plana ustanove, a opremanje pozorišne scene biće završeno do septembra ove godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: