• petak, 12. jul 2024.
U toкu radovi u sremskomitrovačkoj Kancelariji za mlade
Vesti
0 Komentara

U toкu radovi u sremskomitrovačkoj Kancelariji za mlade

1. jun 2023. godine

Кancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobila sredstva u iznosu od 425.000 dinara za opremanje Кancelarije u vidu nameštaja i tehnike.

Grad Sremska Mitrovica kao najveći saradnik i podrška Кancelariji za mlade finansira renoviranje prostorija, a radove je u društvu koordinatorke Kancelarije Biljane Matić obišao predsednik Skupštine Grada Vladimir Pavlović.

U toku je postavljanje rigips ploča, nakon čega će uslediti krečenje.

Adaptacija ovog prostora je veoma važna velikom broju volontera i korisnika programa za mlade koji borave u njoj, a takođe će biti od velikog značaja i za generacije koje tek dolaze. Zasluženo će dobiti prostorije koje su adekvatno opremljene i uređene za budući rad, lepe akcije i projekate koji se sporovode i sprovodiće se u našem gradu uz svaki odgovor Grada na podršku kao i do sada, zaključio je Pavlović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: