• nedelja, 21. april 2024.
Tehničкi prijem pešačкog dela Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Tehničкi prijem pešačкog dela Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici

28. jun 2023. godine

U sredu, 28. juna urađen je tehnički prijem pešačkog dela plaže. Od strane nadležnih službi sprovedene su brojne aktivnosti kako bi svim posetiocima mitrovačke plaže bio omogućen siguran i prijatan boravak.

Uspostavljena je komunalna infrastruktura, postavljen je mobilijar, video nadzor, a takođe obezbeđena je i prisutnost lica JКP „Кomunalije“, spasilačke službe i Doma zdravlja.

Кako je rekla v.d. načelnice Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcije poslove Jasna Poznanović, zbog visokog vodostaja reke Save, uzrokovanog obilnim padavinama u prethodnom periodu, još uvek nije urađen tehničkim prijem dela plaže za kupalište, na kom su radovi u toku. Čim se steknu uslovi kupališna sezona biće otvorena. Do tada se apeluje na sve posetioce da ovaj deo gradske plaže ne koriste u svrhu sunčanja i kupanja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: