• utorak, 28. novembar 2023.
Održana akcija „Vojni lekar na selu“
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Održana akcija „Vojni lekar na selu“

10. maj 2023. godine

U saradnji sa Rečnom flotilom Novi Sad juče je u Braziliji uspešno sprovedena akcija „Vojni lekar na selu“ u okviru koje su građani imali mogućnost besplatnih preventivnih i opštih pregleda, a na usluzi su im bili ljubazni i stručni medicinski timovi Vojske Srbije.

-Saradnja Opštine Beočin i Vojske Srbije je sada već tradicionalno dobra i raduje nas svaka prilika da nešto zajednički organizujemo. Medicinska pomoć koju vojska pruža ljudima na selima je prvenstveno plemenita ideja koja posebno znači starijim građanima i nadam se da ćemo imati prilike da ponovimo sve ovo i u drugim mesnim zajednicama i selima naše opštine – istakla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković tokom današnjeg obilaska terena.

Realizaciju ove aktivnosti pomogli su i mladi volonteri Crvenog krsta u Beočinu kao i Dom zdravlja „Dr Dušan Savić Doda“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: