• sreda, 29. novembar 2023.
“Mega” ponovo pred Mitrovčanima
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Mega” ponovo pred Mitrovčanima

5. april 2023. godine

Posle nekoliko godina pauze Košarkaški klub “Mega MIS” ponovo će nastupati pred publikom u Sremskoj Mitrovici. U okviru 25 kola Admiral Bet ABA lige u hali Poslovno – sportskog centra “Pinki” klub iz Beograda dočekaće “Budućnost Voli” iz Podgorice, u subotu 8. aprila od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan.

– Povodom predstojećih Uskršnjih praznika Grad Sremska Mitrovica odlučio je da upriliči veliki spektakl i obraduje ljubitelje sport i košarke. Lep način da se odužimo svim ljubiteljima sporta sa utakmicom visokog kvaliteta, što igrači koji nastupaju za obe ekipe garantuju. Svedoci smo lepog perioda koji je iza nas, “Mega” je u Sremskoj Mitrovici uvek imala veliku podršku, što su ljudi iz kluba i ovaj put prepoznali. Grad nam je kao domaćinima dao poverenje, učinićemo sve da organizacija bude na najvećem nivou – rekao je direktor PSC “Pinki” Saša Bugadžija i pozvao sve ljubitelje sporta i košarke da napune tribine u subotu.

Generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, Nemanja Crnić, istakao je da je Admiral Bet ABA liga možda i najjače takmičenje takmičenje koje se igra na teritoriji Republike Srbije, a da nisu u pitanju evropske utakmice.

– Očekuje nas kvalitetan meč, Grad se potrudio da se utakmica odigra u Sremskoj Mitrovici, što je posebno važno za mlade momke i devojke iz našeg grada koji se bave košarkom. Želja nam je da što više dece u subotu uveče bude na tribinama, uživo će biti u prilici da vide kako izgledaju vrhunski dometi u sportu. Zahvaljujući direktoru i zaposlenima u PSC “Pinki”, imamo vrhunske uslove u kojima mogu da se igraju i velike utakmice – istakao je Crnić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: