• sreda, 28. februar 2024.
Za četiri godine veće plate i penzije
Vesti | Sremska Mitrovica
1 Komentar

Za četiri godine veće plate i penzije

6. mart 2016. godine

Sremska Mitrovica – Srpska napredna stranka počela je danas predizbornu kampanju iz Sremske Mitrovice, mitingom na kojem se okupilo više hiljada pristalica te stranke.
Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je da ćemo u roku od četiri godine biti pred vratima Evrope i da ćemo moći da se pohvalimo većim platama i penzijama, ali ćemo morati da radimo još više nego do sada. Na mitingu su govorili gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, predsednik PUPS-a Milan Krkobabić, a sa bine prisutnima su se obratili i studentkinja pravnog fakulteta u Novom Sadu Jovana Vukić, kao i umetnik, predsednik Udruženja „Strit art” Milan Kardaš.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Za četiri godine veće plate i penzije”

  1. Predrag kaže:

    To su nam i zutaci pricali od 2000g. mi ulazimo u EU.
    Samo jedna stvar koju treba Srbi da znaju.
    Da li znate kad ce Turska u EU.
    Mislim da ste shvatili kad ce Srbija uci u EU.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: