• nedelja, 14. april 2024.
Prekoračio brzinu za 126,3 km/h
Društvo | Vesti | Irig | Ruma
0 Komentara

Prekoračio brzinu za 126,3 km/h

19. mart 2023. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili trojicu vozača koji su vozili brzinom većom od dozvoljene, trojicu koji su upravljali vozilima pod dejstvom opojnih droga i jednog koji je preticao kolonu vozila na mestu gde je to zabranjeno.

Patrola je na putnom pravcu Ruma – Irig zaustavila dvadesetšestogodišnjaka koji je vozeći „bmv“ prekoračio brzinu za 126,3 kilometra na čas. Nadležni prekršajni sudija izrekao mu je novčanu kaznu od 210.000 dinara, 25 kaznenih poena i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom.

Na istom putnom pravcu zaustavljen je pedesetsedmogodišnjak koji je vozio „volvo“ brzinom za 97 kilometara većom od dozvoljene i bez vozačke dozvole i kojeg je nadležni sudija kaznio novčanom kaznom u iznosu od 230.000 dinara.

Saobraćajna policija je na putnom pravcu Ruma – Jarak, zaustavila dvadesetpetogodišnjaka koji je upravljao „pasatom“ brzinom za 92,5 kilometara većom od dozvoljene, zbog čega mu je izrečena novčana kazna od 120.000 dinara, 18 kaznenih poena i 11 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Zbog preticanja kolone vozila na mestu gde je zabranjeno saobraćajnom signalizacijom, tridesetsedmogodišnji vozač „bmv“ sankcionisan je novčanom kaznom od 120.000 dinara, 21 kaznenim poenom i 13 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Patrola u Rumi zatekla je dvadesetpetogodišnjeg vozača „bmv“ pod uticajem opijata, tridesetšestogodišnjaka koji je vozio „pežo“ i dvadesetjednogodišnjeg vozača „folksvagena“, obojicu pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Nakon zadržavanja ovi vozači su privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: