• petak, 29. mart 2024.
Danas počinje pripremna nastava za male maturante
Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Danas počinje pripremna nastava za male maturante

22. mart 2023. godine

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici organizovan je sastanak sa roditeljima učenika koji su se prijavili za pripremnu nastavu za polaganje male mature iz srpskog jezika i matematike.

Besplatnu pripremnu nastavu organizuje Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, uz podršku Grada, za sve učenike osmih razreda. Pripremna nastava počinje od srede, 22. marta sa početkom u 15 časova, u četiri osnovne škole, OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku, OŠ „Dobrosav Radosavljević – Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici, kao i u osnovnim školama „Jovan Popović“ i „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Ukupno ima 289 prijava, a grupe su raspoređene prema srednjoj oceni iz srpskog jezika i matematike.

Dodatne informacije roditelji mogu dobiti u prostorijama Kancelarije za mlade, Svetog Dimitrija br. 10, putem telefona 022/618-276 i preko društvenih mreža Kancelarije za mlade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: