• sreda, 28. februar 2024.
Održana promocija zbirke pesama “Eho nepoznatog sada” Marije Milovanović
Društvo | Kultura | Vesti
0 Komentara

Održana promocija zbirke pesama “Eho nepoznatog sada” Marije Milovanović

13. januar 2023. godine

Sinoć je u Biblioteci ” Gligorije Vozarović” održana promocija zbirke pesama “Eho nepoznatog sada” autorke Marije Milovanović.

“Pisati poeziju a da se u njoj ne pronađu ili ne prepoznaju,barem na tren, barem na jednu sekundu, oni koji će je docnije čitati, tumačiti i razaznavati – verujte, uzaludan je posao. Pred nama je zbirka “Eho nepoznatog sada” sremskomitrovačke poetese Marije Milovanovć, čije tople, jednostavne (ali u toj jednostavnosti je baš ta čarolija lepote), nežne i na momente potresne pesme mogu da predstavljaju odraz svačije, dakle, vaše, naše, njihove intime i svakodnevice prožete svime onim što nam život priređuje”.

Tekst iz recenzije koju je napisao Todor Bjelkić.

U programu su učestvovali: Todor Bjelkić, književnik; Siniša Živanović, predstavnik izdavačke kuće Srpska knjiga; Jasna Кalauzović, profesor književnosti; Marija Milovanović, autor, Hajrudin Durmanović, gitara; Moravka Todić, moderator.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: