• nedelja, 5. februar 2023.
Promocija romana “Venedi II” Novice Grgurevića
Društvo | Kultura | Inđija
0 Komentara

Promocija romana “Venedi II” Novice Grgurevića

1. decembar 2022. godine

“Mir je postao drevna prošlost jer su pokrenuti događaji koji se više ne mogu zaustaviti. Beloslav, starešina Gorštaka, zarobljen je na krajnjem severu zemlje Veneda i njegovo telo više ne može da izdrži mučenja koja ne prestaju. Njegovi sinovi Gvozden i Novak našli su se pred izazovima koji će ih testirati do krajnjih granica…”

U drugom romanu serijala “Venedi” pod nazivom “Zov zveri” autor Novica Grgurevića vodi čitaoce spremne na avanturu kroz mnoštvo likova, događaja i isprepletenih vremenskih linija.

Novica Grgurević je master pravnih nauka, koji je svoju davnašnju ljubav prema temi fantastike u crtanim filmovima, video igricama, stripu i knjigama usmerio na pisanje knjiga ovog žanra. Pre godinu dana objavio je prvu knjigu „Venedi : Zla kob“ kao početak tetralogije o drevnoj zemlji Veneda. Živi i piše u Inđiji.

Кnjigu će u Čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, 8. decembar od 18 časova predstaviti Aleksandar Mijalković Šaca i Novica Grgurević, a moderator je Vesna Stepanović.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: