• petak, 19. jul 2024.
Pokrajinsko priznanje za Marka Pepelčevića iz Mačvanske Mitrovice
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Pokrajinsko priznanje za Marka Pepelčevića iz Mačvanske Mitrovice

21. decembar 2022. godine

Marko Pepelčević iz Mačvanske Mitrovice, učenik Mitrovačke gimnazije jedan je od dobitnika priznanja Vlade Autonome pokrajine Vojvodine “Talenti 2022”. Marko je nagradu dobio za osvojeno prvo mesto na Republičkom takmičenju iz fizike, i treće mesto na Srpskoj fizičkoj olimpijadi. Nagradu je dobila i njegova mentorka, profesorica Ana Alargić.

Pokrajinska Vlada tradicionalno nagrađuje najuspešnije darovite učenike i učenice, u cilju odavanja društvenog priznanja, podsticanja darovitosti kod mladih i promocije pravih vrednosti.

O tome koji učenici i učenice će biti nagrađeni odlučuje Кomisija za nagrađivanje darovite dece koju čine profesori, direktori škola i prosvetni radnici koji prate takmičenja i rad darovite dece.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: