• petak, 29. mart 2024.
Roditelji i vaspitači zajedno uredili dvorište vrtića
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Roditelji i vaspitači zajedno uredili dvorište vrtića

22. oktobar 2022. godine

U dvorištu vrtića “Lane” u Mačvanskoj Mitrovici realizovana je akcija uređenja dvorišta.

Roditelji i vaspitači su zajedničkom snagama uspeli da dvorištu daju novi, lepši izgled. Popravljen je “drvengrad”, klackalica i ofarban kompletan postojeći mobilijar i sprave za igru – ljuljaške, penjalice, kućice. Takođe napravljeni su novi rekviziti od drveta, paleta i guma (indijanske kućice, muzički zidovi, konjići, zebrice) sa različitim namenama za igru.

Ceo prostor sada poziva na avanturu i istraživanje, mesto gde će deca provoditi vreme lepše i bezbednije, i gde će svako dete moći da pronađe kutak za igru po svojoj želji.

Ovakav vid saradnje roditelja i vaspitača je od velikog značaja za vrtić. Uz dobru organizaciju i saradnju roditelja i vaspitača, deca su dobila prostor za igru u kome će moći da uživaju zajedno sa vaspitačima i roditeljima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: