• subota, 13. april 2024.
Srebro i veliki uspeh košarkašica “Srema” na turniru u Sarajevu
Vesti
0 Komentara

Srebro i veliki uspeh košarkašica “Srema” na turniru u Sarajevu

6. septembar 2022. godine

U velikom finalu međunarodnog košarkaškog turnira “Sarajevo Cup 2022” koji se igrao u Sarajevu u konkurenciji košarkašica do 15 godina, ŽKK “Srem” iz Sremske Mitrovice je poražen od prvaka Bosne i Hercegovine ekipe ŽKK “Banovići” rezultatom 72:77 (21:27, 19:22, 15:15, 17:13).

Obe ekipe pokazale su sav svoj kvalitet i pokazale zašto su se našle u finalu. Lavovska borba vođena je na parketu, a ekipa “Banovića” uspela je da slomi otpor “Srema” i osvoji trofej.

ŽKK “Srem” je osvajanjem srebrne medalje ostvario veliki uspeh na veoma jakom turniru regiona. 2. mesto i srebrne medalje osvojile su košarkašice ŽKK “Srem” u sastavu: Đorđić Milica, Ladinek Angela, Milošević Teodora, Andrijašević Irina, Popović Nikolina, Bojković Anja, Cvetković Mila, Vučetić Lana, Rodić Mila. 

Ekipu “Srema” sjajno je vodio tokom celog turnira trener Milošević Nikola.

ŽKK “Srem” je pre finala pobedio u grupi sve tri ekipe: ŽKK “Konjic” iz BiH, ŽKK “Primorje” iz Crne Gore i ŽKK “Zagreb” iz Hrvatske. Na turniru su učestvovale još i ekipe: ŽKK “Krka” iz Slovenije, ŽKK “Art Basket” iz Srbije i ŽKK “Igman” iz BiH.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: