• petak, 19. jul 2024.
Pazovčani vicešampioni
Sport
0 Komentara

Pazovčani vicešampioni

23. septembar 2022. godine

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, Кući fudbala u Staroj Pazovi, prošle nedelje su održane 36. Pokrajinske sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Vojvodine. Takmičilo se šest ekipa i ukupno oko 80 članova udruženja iz Novog Sada, Zrenjanina, Opova, Sombora, Rume i Stare Pazove.

Udruženje paraplegičara “Fruška gora – Srem“ sa sedištem u Staroj Pazovi, bilo je domaćin i zajedno sa Pokrajinskim savezom paraplegičara i kvadriplegičara vrlo uspešno organizovalo ovu manifestaciju u Sportskom centru namenjenom za vrhunske sportiste.

-Zahvaljujemo se na velikoj pomoći i razumevanju ovog izuzetnog Sportskog centra. Кao i uvek, mnogo nam je pomoglo nadležno Ministarstvo, pokrajinski Sekretarijat i Opština Stara Pazova. Uz nas su i ove godine bili naši prijatelji, volonteri iz sportskog ribolovačkog društva “Linjak” iz Nove Pazove, oni su nam mnogo pomogli oko poligona za atletske discipline – rekao je Goran Rajković, predsednik UP “Fruška gora – Srem“.

Udruženje paraplegičara “Fruška gora – Srem“ u ukupnom plasmanu je zauzelo drugo mesto, za jedan bod su ih pretekli Novosađani. Na programu ovih sportskih igara bila su takmičenja u šahu, atletici, pikadu, streljaštvu i stonom tenisu. Ekipa domaćina najbolja je bila u streljaštvu (i ženska i muška ekipa), muška ekipa odbranila je prvo mesto u šahu, bili su prvi u atletici, ali su Zrenjaninci i Novosađani ubedljivo bili bolji u stonom tenisu.

Pokrajinskim igrama u Staroj Pazovi prisustvala je i predsednica NUNDOR-a i pomoćnik pokrajinskog seretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Joland Кorora. Ona je odala priznanje borbenom duhu takmičara, a sami učesnici kažu da zahvaljujući sportu i druženju ostaju u dobroj psihofizičkoj formi.

B. Topalović

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: