• utorak, 3. oktobar 2023.
Mere štednje: Gasi se svaka druga sijalica ulične rasvete
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Mere štednje: Gasi se svaka druga sijalica ulične rasvete

16. septembar 2022. godine

Opština Pećinci je, u cilju štednje električne energije, donela odluku da se na uličnim rasvetama prorede sijalična mesta u svim naseljima naše opštine.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Opštine Pećinci, ova odluka je doneta u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, a “kao primer odgovornog i racionalnog ponašanja kako bismo zajednički dali doprinos u rešavanju izazova energetske krize sa kojima se suočava veliki broj zemalja”.

Kako je najavljeno, na uličnim rasvetama će ostati uključeno svako drugo sijalično mesto, a jedini izuzetak će biti nekoliko najprometnijih ulica na teritoriji naše opštine – u Šimanovcima Krnješevačka i Prhovačka, u Prhovu ulice Šimanovačka, Sremska, Ive Lole Ribara, i u Pećincima, ulice Slobodana Bajića i Braće Vidaković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: