• petak, 19. jul 2024.
Fabričke šupljine automobila pune krijumčarenih cigareta
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Fabričke šupljine automobila pune krijumčarenih cigareta

6. septembar 2022. godine

Carinici su početkom septembra na prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 830 paklica cigareta, kojima su bile ispunjene gotovo sve fabričke šupljine jednog putničkog automobila.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen ”mercedes” strane registracije, kojim su dvojica muškaraca, stranih državljana, putovala iz Turske ka Francuskoj.

Prilikom detaljnog pregleda, paklice cigareta ”Marlboro” i ”Parliament” pronađene su u instrument tabli, ispod tapacirunga prednjih i zadnjih vrata, u šupljinama poda i prednjeg dela vozila.

Nadležni sud je u hitnom prekršajnom postupku doneo rešenje o oduzimanju krijumčarenih cigareta, dok je 26-godišnji vozač automobila i novčano kažnjen.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: