• utorak, 28. novembar 2023.
Želja i Omladinac bez pobednik
Sport
0 Komentara

Želja i Omladinac bez pobednik

3. avgust 2022. godine

Železničar – Omladinac 1:1 (0:0)

Inđija, Igralište: pomoćni teren Gradskog stadiona, Gledalaca: 100, Sudija: Marko Šljepica (Stara Pazova), Strelci: Sokolović u 47. minutu (Železničar), Mićić u 70 minutu.

Železničar: Blagojević, Sudžum, Ješić, Nišić, Dubajić, Kaurin, Trbović, Osman, Milojević, Bajić, Veselinović, Igrali su još: Petković, Bubalo, Vučković, Lukač, Ljubinković, Sokolović, Međa, Čeković.

Omladinac: Đokić, Radovanović, Biočanin, Ljubović, Pavlović, Ćalić, Kostadinoski, Mićić, Ležajić, Subotić, Rakić, Igrao je još: Medić.

Zanimljiva utakmica u Inđiji. S obzirom na fazu priprema u kojoj se ekipe nalaze, prikazana je igra zadovoljavajućeg kvaliteta. Tokom prvog poluvremena domaćin je imao inicijativu, ali su gosti iz Novih Banovaca imali izglednije prilike, Mićić u 32. i Ležajić u 35. minutu.

Već posle prvog napada u nastavku utakmice, u 47. minutu, promena rezultata, prodor Bubala po strani, šalje povratnu Sokoloviću, koji preciznim šutem šalje loptu u mrežu Omladinca. Gosti su ozbiljno pripretili u 52. minutu, kada Biočanin iz neposredne blizine šutira u golmana Petkovića. Par minuta kasnije, posle centaršuta Lukača, Mrđa propušta divnu priliku da duplira prednost Železničara.

Jedan od najlepših „detalja“ viđen je u 60. minutu, kada je Mrđa šutem sa oko 18 metara pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka. U 70. minutu izjednačenje, Mićić šutira sa 16 metara u nebranjeni deo gola Petkovića i postavlja konačan rezultat.

Tekst i foto: Ž. Radivojević

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: