• četvrtak, 18. avgust 2022.
Do poreskog rešenja i u Pošti
Društvo | Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Do poreskog rešenja i u Pošti

1. avgust 2022. godine

Pošta Srbije od 27. jula omogućava novu uslugu građanima koji su poreski obveznici Gradske poreske uprave Novi Sad da uz važeću ličnu kartu besplatno preuzmu kopiju rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na šalterima pošta na teritoriji Grada Novog Sada, kao i u svim poštama širom Srbije, saopšteno je danas.

To praktično znači da Novosađani, ukoliko se zateknu van svog mesta stanovanja, kopiju rešenja o porezu na imovinu građana mogu da podignu u pošti u bilo kom gradu u kom se trenutno nalaze, navodi u saopštenju Pošta Srbije.

“Integrisane usluge i uvezivanje sa drugim uslužnim preduzećima i ustanovama od značaja za naše građane kada god je to moguće, donosi boljitak u svakodnevnom funkcionisanju, bolji kvalitet života i rada, kao i bolju uslugu kojoj uvek težimo”, rekao je v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević tokom posete pošti 21107 Novi Sad u Bulevaru patrijarha Pavla.

Prema njegovim rečima, preuzimanje poreskih rešenja na šalterima Pošta je omogućila kako bi se smanjili redovi i čekanje, naročito zabeleženi u rokovima za plaćanje poreza.

“Saradnja sa Gradskom poreskom upravom Grada Novog Sada prva je u okviru pilot projekta, a dobra iskustva planiramo da prenesemo i na druge gradove, posebno one najveće”, rekao je Đorđević.

FoNet

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: