• ponedeljak, 20. maj 2024.
Vozili pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole
Društvo | Vesti
0 Komentara

Vozili pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole

11. februar 2022. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole saobraćaja na područjima Stare Pazove, Inđije i Iriga, otkrili biciklistu i vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu vozača koji koji su upravljali automobilima bez vozačke dozvole.

Na području Inđije iz saobraćaja je isključen tridesetogodišnji vozač „renoa“ sa 2,53 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi šezdesetpetogodišnji biciklista sa 2,34 promila alkohola.

Njima je određeno zadržavanje do 12 časova, u kom roku su, zbog prekršaja nasilnička vožnja, privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policijska patrola u Starim Banovcima zaustavila je dvadesettrogodišnjeg vozača „pežoa“, a u Irigu tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“, koji su vozili bez vozačke dozvole.

Oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama koji su im, zbog neposedovanja vozačke dozvole, izrekli novčane kazne u iznosu od 110.000, odnosno 100.000 dinara.

Iz Policijske upravve u Sremskoj Mitrovici apeluju na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: