• ponedeljak, 15. jul 2024.
Registrovano 45 dece zaženih virusom Kovid 19 u staropazovačkoj opštini za proteklih nedelju dana
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Registrovano 45 dece zaženih virusom Kovid 19 u staropazovačkoj opštini za proteklih nedelju dana

18. septembar 2021. godine

U proteklih sedam dana na teritoriji staropazovačke Opštine evidentirano je 45 pozitivnih nalaza na koronu kod dece, najviše kod osnovaca i srednjoškolaca, dok se kovid 19 kod mališana u vrtićima javlja sporadično, jučerašnji podaci su do koji je došla Radio TV Stara Pazova. 

Svaki treći pacijent koji dodje u staropazovačku Kovid ambulantu je korona pozitivan. Na dnevnom nivou uradi se više od 100 pregleda. Da bi ubrzali protok pacijenata, od ponedeljka će u Kovid ambulanti ponovo raditi 3 ekipe medicinara, dve u prepodnevnoj smeni, jedna u popodnevnoj. 

Gužve su i u Preventivnom centru u centru Stare Pazove, gde protiče vakcinacija. Najveće interesovanje vlada za treću buster dozu, za koju se dnevno odluči do 90 građana. Revakcinacija teče po rasporedu, dok prvu dozu cepiva primi oko 30 osoba dnevno.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: