• utorak, 5. jul 2022.
Opština nagradila najbolje đake i nastavnike
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Opština nagradila najbolje đake i nastavnike

1. septembar 2021. godine

Opština Stara Pazova, već tradicionalno, nagradila je vrednim robnim i novčanim nagradama najbolje učenike i nastavnike iz svih škola u opštini za postignute uspehe u prethodnoj školskoj godini. Poklone od lokalne samouprave primilo je oko 200 učenika i 60 nastavnika na svečanoj manifestaciji u Pozorišnoj Sali. 

U protekloj školskoj godini bilo je 15 đaka generacije, 60 Vukovaca, 18 učenika nagrađenih na međunarodnim takmičenjima, 28 učenika sa osvojenim mestom na republičkim takmičenjima, 40 učenika nagrađenih na međuokružnom i 38 đaka na ekipnim takmičenjima. 

Opština Stara Pazova nagradila je i 15 nastavnika i vaspitača i 45 mentora najuspešnijih učenika. Po predlogu Aktiva direktora kao najbolji direktor nagrađen je Janko Havran, direktor osnovne škole “Heroj Janko Čmelik”. Priznanja đacima i nastavnicima uručili su Nataša Mićić, predsednica Skupštine opštine Stara Pazova, Nataša Milaš, pomoćnica predsednika Opštine kao i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, koji je čestitajući nagrađenima istakao želju lokalne samouprave da kvalitetne mlade ljude podrži i sačuva u svojoj sredini. 

Opština Stara Pazova je za namene tradicionalnog nagrađivanja školaraca izdvojila značajna novčana sredstva u vidu modernih smart satova, prenosivih punjača, novčanih poklon čestitki, knjiga.

rtvstarapazova.rs

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: