• sreda, 21. februar 2024.
Drugo mesto za vredne Kupinke
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Drugo mesto za vredne Kupinke

30. jun 2021. godine

Na manifestaciji Vidovdanski susreti, u organizaciji Udruženja građana “Vredni Šumadinci“ iz Vlaške, u dvorištu crkve Sveti car Konstantin i carica Jelena u nedelju 27. juna, okupila su se brojna udruženja iz cele Srbije, među kojima i Udruženje žena “Majka Angelina” iz Kupinova.

Kako nam je rekla Vesna Radanov predsednica kupinskog udruženja učesnici iu Kragujevca, Surčina, Boljevaca, Pančeva, Omoljice, Mladenovca i drugih gradova predstavili su se tradicionalnim ručnim radovima, zanatskim proizvodima, raznim domaćim proizvodima kao što su rakija, vino i med. Članice UŽ “Majka Angelina” na svom štandu izložile su svoje ručne radove i nezaobilazne sremačke slatke specijalitete, a domaćini su ih nagradili drugim mestom za najlepši štand.

20210630_UZ_Majka_Angelina_Vidovdanski_susreti_Mladenovac_v2

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: