• sreda, 17. april 2024.
U sredu predstava “Moja žena se zove Zlatko”
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

U sredu predstava “Moja žena se zove Zlatko”

26. april 2021. godine

Mitrovačka publika, u sredu će moći da prisustvuje izvođenju predstave Saše Pantića “Moja žena se zove Zlatko”, u Pozorištu “Dobrica Milutinović”, koje, nakon dužeg vremena, ponovo otvara vrata posetiocima.

Predstava je zakazana za 20 časova, cena ulaznice je 700 dinara, a više informacija zainteresovani mogu dobiti na telefon 022/615-115.

Saša Pantić je po motivima dela Rafi Šarta „Moja žena se zove Mauris“ obradio i režirao ovaj vodvilj koji je od 1997. godine, kada je prvi put izveden, odigran u 40 zemalja. Radnja predstave „Moja žena se zove Zlatko“, ispričana je nizom komičnih situacija iz bračnog života. Igra se bazira na brzim promenama situacija tako da glumci naprosto utrčavaju i istrčavaju sa scene ili je prekidaju plesnim koreografijama.
Režija: Saša Pantić / Muzika: Ninoslav Ademović / Koreografija: Nebojša Stanković / Kostimograf: Maja Stanković
U predstavi igraju: Saša Pantić, Đorđe Jovičić, Jelena Krkić, Andrija Kovač, Nikola Petrović, Đurđe Pavlović.
Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: