• petak, 19. april 2024.
Sutra radna, a u nedelju humanitarna akcija
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Sutra radna, a u nedelju humanitarna akcija

28. avgust 2020. godine

Erdevik – Udruženje građana „Bruje“ organizuje radnu akciju u Pionirskom parku u Erdeviku, u subotu, 29. avgusta, sa početkom u 9 sati. U planu je da se park pokosi, da se očiste staze, izgrablja lišće i pokupi smeće, a takođe, i da se sredi dečije igralište, da se ofarbaju i poprave ljuljaške, klackalice i pojača rasveta.

Sutradan, u nedelju, u 17 sati ispred Doma kulture održaće se humanitarni bazar pod nazivom „Za Lanin prvi korak“. Deca Erdevika, sa roditeljima, organizovaće prodaju igračaka, slatkiša, voća, kozmetike, kolačića, limunade i napraviće malu radionicu za decu. U 18 i 30 je bioskop za najmlađe u Domu kulture, ulaznica je dobrovoljni prilog, a u 21 sat biće održan koncert za sve generacije. Sve ove aktivnosti sprovode se uz pomoć i podršku Mesne zajednice Erdevik i SKUD-a „Branko Radičević“ iz tog mesta.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: