• nedelja, 19. maj 2024.
O povratku dece u predškolsku ustanovu
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

O povratku dece u predškolsku ustanovu

3. maj 2020. godine

Šid – Iz Predškolske ustanove „Jelica Stanivuković Šilja“ obaveštavaju roditelje da će biti u obavezi da, pre povratka deteta u predškolsku ustanovu,  a odnosi se samo na decu u celodnevnom boravku, dostave potvrde da poslove moraju obavljati u sedištu ili drugim poslovnim i organizacionim jedinicama poslodavca, kao i kontakt poslodavca.

-Takođe, u obavezi ste da, prilikom povratka deteta u predškolsku ustanovu, donesete potvrdu nadležnog pedijatra o zdravstvenom stanju deteta koja ne sme biti starija od sedam dana. Prijem i otpust dece će se obavljati na ulazu u vrtić, a obaveza roditelja je nošenje maske i rukavica. Roditelji neće ulaziti u ustanovu, a o svim dodatnim informacijama bićete obavešteni od strane Uprave i vaspitača – stoji u saopštenju Predškolske ustanove “Jelica Stanivuković Šilja” Šid.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: