• utorak, 23. april 2024.
Rade teretane, frizeri i kozmetičari …
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Rade teretane, frizeri i kozmetičari …

27. april 2020. godine

Sremska Mitrovica-Danas su počeli sa radom fitnes-centri, teretane, kozmetički i frizerski saloni. Gradski Štab za vanredne situacije ovim radnjama podelio je dezinfekciona sredstva i zaštitnu opremu, a Petar Samardžić, koordinator Kol-centra i član Gradskog štaba za vanredne situacije kaže da su Grad Sremska Mitrovica i Štab za vanredne situacije da su obezbedjena dezinfekciona sredstva za sve privredne subjekte ove vrste kakvih je na teritoriji grada oko 100.
Grad Sremska Mitrovica je,uz ostalo, obezbedio i višenamenske maske koje su izrađene od posebne, medicinski ispitane plastike i poseduju izmenljivi filter. Ove maske posle svake upotrebe korisnici jednostavno dezinfikuju, zamene filter koji se sastoji od bilo koje pamučne tkanine, a najpraktični su oni kozmetički, pamučni tuferi. Grad je obezbedio alat za izradu ovih maski i distribuciju svim ovim subjektima koji će moći da ih koriste. Rad svih fitnes-centara, teretana, kozmetičkih i frizerskih salona, kontrolisaće komunalna inspekcija i komunalna policija. Potrebno je da svi prvo propišu posebne protokole o načinu rada, kako bi se poštovala i pojačana dezinfekcija prostorija ali i distanciranje korisnika unutar prostorija. Potrebno je da se pojača higijena i da se poštuju sve mere zaštite i bezbednosti- rekao je Samardžić.
Rad ovih preduzetnika i poštovanje mera zaštite koje su za njih propisane kontrolisaće komunalna policija i komunalna inspekcija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: