• nedelja, 21. april 2024.
Igraj, pevaj i pomozi!
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Igraj, pevaj i pomozi!

1. oktobar 2018. godine

Laćarak – Nakon uspešno realizovanog humanitarnog koncerta za Luku Žilića iz Martinaca, u akciju su se uključili i učenici Osnovne škole “Triva Vitasović-Lebarnik” iz Laćarka koji će tokom Dečije nedelje organizovati nekoliko aktivnosti kojima će pomoći nabavku Luki i njegovoj majci Jeleni preko potrebnog “Motomeda”.

Humanitarna kutija već je postavljena, dok će u četvrtak sa početkom u 19 časova biti održana velika humanitarna žurka učenika sedmog i osmog razreda. Ulaz na žurku je 200 dinara, a novac koji se tom prilikom skupi biće usmeren na Luku Žilića.

Kako nam je rečeno, učenici i nastavnici laćaračke škole svake godine u sklopu Dečije nedelje organizuju humanitarne akcije, a ideju da ove godine pomoć ode Luki Žiliću dala je Milica Končar, učenica “Levarnikove” za koju je pomoć skupljana prošle godine.

Da podsetimo, Luka Žilić (14) boluje od spazmične distonije, cerebralne paralize i epilepsije, prikovan je za krevet, invalidska kolica i druga pomagala. O njemu uz pomoć porodice brine majka Jelena, a nabavka električnog bicikla sa posebnim softverom, od presudne je važnosti za nastavak rada sa Lukom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: