• subota, 24. februar 2024.
Uhapšen zbog više krivičnih dela
Crna hronika
0 Komentara

Uhapšen zbog više krivičnih dela

19. februar 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu i Rumi uhapsili su M. B. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je za nekoliko dana izvršio više krivičnih dela: neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, krađa, falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica, ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, posebni slučajevi falsifikovanja isprave i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, sumnja se da je M. B. u tri navrata, ulazio u nezaključane automobile i vozio ih u Rumi i okolini a sa jednog vozila skinuo prave i stavio nepripadajuće registarske tablice.

Kada je policija pokušala da ga zaustavi u vožnji u jednom od automobila, ignorisao je upozorenje i produžio vožnju.

Sumnja se i da je u bolnici ukrao platnu karticu koju je pokušao da iskoristi na benzinskoj pumpi, nakon čega je pobegao ne plativši račun.

Takođe se sumnja da je M. B. iz dva fruškogorska manastira ukrao priloge vernika i suvenire. Prilikom hapšenja, kod njega su pronađeni ukradeni predmeti i  tablete sa liste psihoaktivnih kontrolisanih supstanci.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, osumnjičenom je, sudskim rešenjem, određen pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: