• petak, 29. mart 2024.
Selektor zainteresovan za Luku Novakovića
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Selektor zainteresovan za Luku Novakovića

2. maj 2017. godine

Pančevo – Mladi džudisti mitrovačkog Sirmijuma ovog vikenda nastupili su na prestižnom turniru  “Trofej Grada Pančeva” u Pančevu i zabeležili fantastičan uspeh.

Zlatni stariji poletarci Katarina Tomić i Luka Novaković ovog puta morali su dobro da se potrude da bi osvojili zlatne medalje. Imali su po četiri borbe koje su rešili u svoju korist i to na veoma ubediljov način, i osvojili prva mesta i zlatne medalje.

Luka Novaković  i Katarina Tomić

Luka Novaković i Katarina Tomić

Ništa manje vredan rezultat ostvario je i Nikola Šajin koji je osvojio bronzanu medalju. Kod starijih pionira istakao se Darko Matajić koji je osvojio bronzanu medalju, ali kako je radio govori činjenica da mu je u polufinalnoj borbi tek u produžetku izmaklo finale. I on je naređao četiri pobede i jedan poraz, ali je to bilo dovoljno za bronzanu medalju.

Jedna od prijatnih stvari koje svakako imponuju stručnom timu Džudo klubu Sirmijum je interesovanje i pohvala selektora juniorske reprezentacije Srbije, a odnosi se na rad i način borbe Luke Novakovića.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: